Suna 0740.358.915
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
  • DAMA
  • BARBATI
  • UNISEX
  • SETURI
  • PROMOTII
  • PRODUCATORI
Producatori
Newsletter

Confidentialitate

CONFIDENTIALITATE

Toate informatiile despre clientii nostrii sunt protejate impotriva utilizarii abuzive, sunt complet confidentiale si nu vor fi utilizate de terte persoane.

Vom prelucra datele cu caracter personal in conformitate  cu legea nr.677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal.

Parfumeria Clara nu este responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si nici pentru toate  activitatile ce survin prin accesarea contului sau parolei personale.

Societatea nu este responsabila pentru pierderile de informatii datorita defectiunilor sau erorilor date de softul cu care este conceput si gazduit site-ul.

Datele personale ale clientilor vor fi folosite in vederea plasarii comenzilor, dar si pentru informarea clientilor. Daca doriti sa nu mai fiti abonati la newsletter (adica sa fiti stersi din baza de date ) va rugam sa ne contactati si va vom sterge imediat din baza de date.

Daca societatea noastra va fi solicitata de catre organele abilitate sa transmita datele personale sau tranzactiile comerciale acest lucru se va face conform legii.

PRETURILE

Preturile parfumurilor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.

Preturile includ TVA si sunt finale.

Parfumeria Clara poate sa desfasoare orice campanie promotionala ale caror conditii vor fi stabilite numai de catre societatea noastra.