Suna 0740.358.915
Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
  • DAMA
  • BARBATI
  • UNISEX
  • SETURI
  • PROMOTII
  • PRODUCATORI
Producatori
Newsletter

Termeni si conditii

LITIGII

Prin vizitarea site-ului sau cumpararea produselor utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare si orice disputa care poate sa apara intre utilizaror si societaea noastra.

In cazul unor conflicte aparute intre client si Parfumeria Clara se va incerca rezolvarea pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila conflictul va fi solutionat in instanta conform legilor romane.

RESPONSABILITATI

Va informam  ca imaginile sunt prezente pe site cu titlu de exemplu, produsele putand diferi in  ceea ce priveste culoarea, aspectul. Materialele sunt oferite asa cum sunt si cat sunt disponibile. Nu garantam disponibilitatea in stoc, de aceea unele comenzi  pot sa nu fie livrate. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul nu va putea cere despagubiri.

Societatea noastra nu va fi trasa la raspundere si nici nu garanteaza in nici un fel pentru functionalitatea magazinului, informatiile sau continutul magazinului, materiale sau produse de pe site, pentru pagube de orice fel, orice daune directe sau indirecte.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare de pe site in ceea ce priveste preturile sau alte detalii despre produs. In cazul acesta clientul va fi anuntat in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta si ne alocam dreptul de a anula comanda.